Ingrediënten:
- 4 grote eieren
- 2 middelgrote rijpe bananen
- ¼ tl bakpoeder
- 80g haver
- Boter voor het invetten van de bakplaten
Serveer met
- Een handje vol blauwe bessen
- Ahornsiroop
Bereidingswijze:
- Verdeel de banaan in een bakje met hoge zijkanten. Voeg de overige ingrediënten toe.
- Verdeel de banaan in een bakje met hoge zijkanten. Voeg de overige ingrediënten toe.
- Bevestig het hakmes aan de staafmixer en mix op gemiddelde snelheid tot alles goed gecombineerd en glad is. Laat het beslag een minuut of twee rusten.
- Bevestig de bakplaten aan de Griddle & Grill. Selecteer bakplaat en verwarm voor tot 180°C, in de volledig open stand. Vet de bakplaten in met wat boter.
- Laat 2 eetlepels (30 ml) beslag voor elke pannenkoek op de bakplaten vallen.
- Bak de pannenkoeken ongeveer 5 minuten totdat de randen beginnen te lijken alsof ze uitharden.
- Draai de pannenkoeken voorzichtig om en bak nog 2 minuten of tot ze goudbruin gekleurd zijn.
- Kook in porties en houd de klaargemaakte pannenkoeken warm in de oven. Serveer met bosbessen en ahornsiroop