
Ingrediënten:
- 250 ml crème fraîche
- 40 ml bieslook, fijngehakt
- Sap en schil van ½ citroen
- Zout en peper
Bereidingswijze:
- Doe de aardappelen en prei in een pan. Bedek met de bouillon en de melk.
- Breng tot het kookpunt en laat ongeveer een half uur pruttelen tot de groenten zacht zijn.
- Gebruik het BLENDEROPZETSTUK en mix de soep tot ze volledig glad is.
- Maak de chive crème fraîche door de bieslook, het citroensap en de schil aan de crème fraîche toe tee voegen. Roer door elkaar. Breng op smaak.
- Verdeel de soep over de kommen. Leg een toefje crème fraîche in het midden van de soep. Doe er de blaadjes babyspinazie en schijfjes truffel over. Bestrooi met vers gemalen peper en de truffelolie.
- De soep kan koud of warm geserveerd worden. Als je de soep koud wilt opdienen, laat je hem enkele uren afkoelen voordat je hem serveert.
- Blaadjes babyspinazie
- Fijngesneden truffels
- Truffelolie